Momenteel geen evenementen

Home » voor de artiest

Alles voor de artiest:

 

Multi Music Events zet zich al jaren in voor de artiest, of het nu gaat om ervaren entertainment of beginnend entertainment wij bieden een podium en veel meer daaromheen.

 

Tegenwoordig zijn de televisie programma's populair bij de artiesten, omdat men denkt dat ze sneller beroemd zullen worden, denk hierbij aan "The Voice of Holllands Got Talent".

 

Maar heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe groot is de kans dat je ook daadwerkelijk op televisie komt of door dit soort programma's zult doorbreken.

 

Uit ervaring kunnen wij je vertellen dat deze kans erg klein is, je kunt er ook voor kiezen om jouw talenten op een andere manier aan het publiek te laten zien.

De kans om hieruit optredens te krijgen is vele malen groter dan dat je de finale haalt bij een televisie programma.

 

Wij van Multi Music Events zorgen ervoor dat je een podium krijg waar je jezelf daadwerkelijk kunt laten zien en ook de waardering krijgt van het mooie talent dat je bezit.

 

Dit doen wij om de diverse evenementen in de gaten te houden en je van de belangrijkste op de hoogte stellen, zodat jij of wij (als je dit liever heeft) kunt inschrijven.

Uiteraard willen wij van jou de bevindingen weten, zodat wij hier een review van kunnen schrijven.

 

Ook organiseren wij zelf evenementen en boeken wij voor een opdrachtgever rechtstreek het entertainment.

 

Multi Music Events heeft als doel entertainment een podium te geven op de beste manier.


Wat kunnen wij meer voor jou betekenen ?

 

Je bent druk bezig met het promoten van jouw talent, en dit doe je om dit te laten zien op het podium daar waar je natuurlijk gezien en gehoord word.

 

Na een te gek optreden pak je jouw spullen in, je neemt afscheid en vertrekt, onderweg denk je nog na over de overwelmde reacties dat je kreeg en ja ook die beloofde boeking.

 

Maar de grote vraag is, ben je ook wel echt vindbaar want een telefoonnummer op een klein briefje word snel kwijt geraakt en een naam is snel vergeten.

 

Dus na het optreden moet je ook zorgen dat je ook daadwerkelijk word gevonden en die beloofde boeking ook echt binnen haalt, want dat is waar je het allemaal voor doet.

 

Hierbij komt het stukje zelf promotie bij kijken denk eens aan simpele visitekaartjes of goede flyers, maar deze moeten wel opvallen want je wilt dat juist jij geboekt gaat worden.

 

Wij ontwerpen dit graag voor je en desgewenst laten wij deze ook voor jouw drukken.

 


Synergy for music.

Hier kunt u veel over de muziek business vinden en leren.

Klik op het logo zodat u naar deze site kunt gaan en hier heel veel nuttige informatie zult vinden.

Nuttige informatie voor de artiest

 

Hier onder vind u bruikbare informatie voor ieder artiest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.