Home » voor de artiest

Alles voor de artiest.

 

Multi Music Events zet zich al jaren in voor bekende en onbekende artiesten of het nu gaat om ervaren entertainment of beginnend entertainment wij bieden een podium en veel meer daaromheen.

 

Tegenwoordig zijn de televisie programma's populair bij de artiesten omdat men denkt dat ze sneller en beroemd zullen worden, denk hierbij aan "The Voice of Holllands Got Talent".

 

Maar heeft u zich bij u zelf afgevraagd hoe groot is de kans dat u ook daadwerkelijk op televisie komt of door dit soort programma's zult doorbreken.

Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat deze kans erg klein is, u kunt er ook voor kiezen om uw talenten op een andere manier aan het publiek te laten zien.

De kans om hieruit optredens te krijgen is vele malen groter dan dat u de finale haalt bij een televisie programma.

 

Wij van Multi Music Events zorgen ervoor dat u een podium krijg waar u daadwerkelijk gezien zult worden en ook de waardering krijgt van het mooie talent dat u bezit.

 

Dit doen wij om de diverse evenementen in de gaten te houden en u van de belangrijkste op de hoogte stellen zodat u of wij (als u dit liever heeft) kunt inschrijven.

Uiteraard willen wij van u de bevindingen weten zodat wij hier een review van kunnen schrijven.

 

Ook organiseren wij zelf evenementen en boeken wij voor een opdrachtgever rechtstreek het entertainment of brengen beide partijen contact met elkaar.

Multi Music Events zal hiervoor geen commissie of boekingskosten rekenen. 

Ons doel is iedereen op de juiste weg te helpen.


Wat kunnen wij meer voor u betekenen ?

 

U bent druk bezig met het promoten van uw talent en dit doe u om dit te laten zien op het podium daar waar u gezien en gehoord word.

Na het te gekke optreden pakt u uw spullen in neemt afscheid en vertrekt, onderweg denkt u nog na over de overwelmde reacties dat u kreeg en ja ook die beloofde boeking.

Maar de grote vraag is bent u ook wel echt vindbaar want een telefoonnummer op een klein briefje word snel kwijt geraakt en een naam is snel vergeten.

 

Dus na uw optreden moet ook zorgen dat u ook daadwerkelijk word gevonden en die boeking ook echt binnen haalt want dat is waar u het voor doet.

 

Hierbij komt het stukje zelf promotie bij kijken denkt u eens aan simpele visitekaartjes of goede flyers maar deze moeten wel opvallen want u wilt dat juist u geboekt gaat worden.

 

Wij ontwerpen dit graag voor u en desgewenst laten wij deze ook voor uw drukken.

 

Een persoonlijke website

 

Sociale media is in deze moderne tijd een krachtig medium om u te promoten denkt dan eens aan facebook, twitter of instagram.

 

Maar u kunt het nog persoonlijker maken met een website die helemaal ingericht is naar uw persoonlijke wensen.

 

Met een website bent u nog beter vindbaar en sluit u het gehele netwerk van sociale media aan elkaar vast.

U laat de toekomstige opdrachtgevers een kijkje nemen in het entertainment dat u aanbied en zorgt ervoor dat deze toekomstige opdrachtgevers u direct via uw persoonlijke website kunnen benaderen, dit is wel zo handig.

 

Wij kunnen voor u deze persoonlijke website maken en zorgen ervoor dat u gevonden word en om u het werk uit handen te nemen onderhouden wij u website en zorgen ervoor dat deze up to date blijft.

Zo heeft u meer tijd om uw unieke talent uit te voeren.


Synergy for music.

Hier kunt u veel over de muziek business vinden en leren.

Klik op het logo zodat u naar deze site kunt gaan en hier heel veel nuttige informatie zult vinden.

Een orkestband op maat:

 

De juiste banden is het halve werk voor een goed optreden.

Studio GV bied zowel de beginnende als de gevorderde artiest de mogelijkheid om de juiste en van hoge kwaliteit orkestband aan te schaffen.

 

Ook bied Studio GV nog vele andere mogelijkheden op het gebied van muziek. 

Nuttige informatie voor de artiest

 

Hier onder vind u bruikbare informatie voor ieder artiest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.