Momenteel geen evenementen

Home » Evenementen » Onze Evenementen » Bedrijfsfeest

Berijfsfeest:

 

Je hebt een goedlopend bedrijf en daar heb je natuurlijk hardwerkende werknemers voor in dienst, maar daar is uiteraard ook op de werkvloer een goede en werkbare sfeer voor nodig.

 

Als er op de werkvloer een goede sfeer is met de juiste samenwerking tussen werknemers en jouw zelf, dan zal ook de productiviteit ook stijgen.

 

Maar je kunt zorgen voor de juiste teambuilding door een leuk en gezellig bedrijfsfeest te geven, zodat alle werknemers zich in een andere en ongedwongen sfeer samen met eventueel partner elkaar beter kunnen leren kennen.

 

Maar hoe en waar begin je met organiseren? 

En hoe zorg je ervoor dat een bedrijfsfeest ook echt slaagt?

 

De juiste locatie is belangrijk want zo kun je de kantine helemaal aankleden, maar je kunt er ook voor kiezen om het op een andere locatie te geven, zodat alle werknemers in een andere ongedwongen sfeer komen en het bedrijfsfeest ook anders zullen beleven.

 

Wat ook belangrijk is zijn de uitnodigingen, want een persoonlijke uitnodiging is altijd leuker dan het op een folder in de kantine neer te hangen, maar ook met een persoonlijke uitnodiging straal je niet alleen het bedrijf uit maar laat je ook zien dat je elke werknemer serieus neemt.

 

Dan eten en drinken, want ook daar moet je rekening mee houden, want niet elke werknemer lust waar de ander wel van houd of de een is allergisch voor bepaalde voeding, maar ook hebben we te maken met diverse nationaliteiten.

 

Het is wel zo dat onder het genot van een hapje en een drankje de gesprekken losser worden en zo meer ontspannen word.

 

Wat betreft entertainment is het verstandig voor live muziek of toch een allround DJ of drive-in want ook hier geld niet iedereen houd van hetzelfde..

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.