Home » Bedrijfsfeest

BedrijfsfeestU heeft een goedlopend bedrijf en daar heeft u natuurlijk hardwerkende werknemers voor in dienst, maar daar is uiteraard ook op de werkvloer een goede sfeer voor nodig.

Als er op de werkvloer een goede sfeer is met de juiste samenwerking tussen werknemers en u dan zal ook de productiviteit ook stijgen.

Maar u kunt er ervoor zorgen voor de juiste teambuilding door een leuk en gezellig bedrijfsfeest te geven zodat uw werknemers zich in een andere en ongedwongen sfeer samen met eventueel partner elkaar beter kunnen leren kennen.

 

Maar hoe en waar begin je met organiseren? 

En hoe zorg je ervoor dat uw bedrijfsfeest ook echt slaagt.

 

De juiste locatie is belangrijk want zo kunt u de kantine helemaal aankleden maar u kunt er ook voor kiezen om het op een andere locatie te geven zodat uw werknemers zich in een andere ongedwongen sfeer komen en het bedrijfsfeest ook anders zullen beleven.

 

Wat ook belangrijk is zijn de uitnodigingen want een persoonlijke uitnodiging is altijd leuker dan het op een folder in de kantine neer te hangen maar ook met een persoonlijke uitnodiging straalt u niet alleen uw bedrijf uit maar laat u ook zien dat u elke werknemer serieus neemt.

 

Dan eten en drinken want ook daar moet u rekening mee houden niet elke werknemer lust waar de ander wel van houd of de een is allergisch voor bepaalde voeding maar ook hebben we te maken met diverse nationaliteiten.

Het is wel zo dat onder het genot van een hapje en een drankje de gesprekken losser worden en zo meer ontspannen word.

 

Wat betreft entertainment is het verstandig voor live muziek of toch een allround DJ of drive-in want ook hier geld niet iedereen houd van hetzelfde..

 

Uiteindelijk laat u de werknemers met een leuk aandenken naar huis gaan en met een fotograaf erbij op deze avond blijken er mooie herinneringen. 

 

Multi Music Events staat voor u klaar om de sfeer van uw bedrijf te proeven en daarna met u ideeën voor te leggen zodat u een geslaagd bedrijfsfeest zult geven.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.