Home » Aanmelden Entertainment

Anmelden van entertainment

 

Multi Music Events houd zich al jaren bezig met goed en professioneel entertainment dat net het beetje extra toevoegt op de evenementen.

Dit doen wij doormiddel van  actief talentenjachten te bezoeken of zelf te organiseren.

Onze doelstelling is dan ook om artiesten en acts beter en aantrekkelijker te maken voor de grote markt van vraag en aanbod,

 

U kunt zich echter ook bij ons in tegenstelling als bij anderen geheel gratis aanmelden  als artiest, Dj, band of ander goed entertainment dat een evenement een andere dimensie kan geven.Wat hebben wij van u nodig bij het aanmelden

 

Om u zo goed mogelijk te begeleiden en u zo aantrekkelijk mogelijk te profileren op onze site hebben wij enkele informatie van u nodig.

Zo hebben wij een goede biografie nodig die wij kunnen plaatsen, heeft u echter nog geen biografie dan kunt u dit aangeven en vragen wij enkele steekwoorden en zullen wij voor u een biografie schrijven.

Deze wordt u uiteraard voordat wij dit plaatsen naar u toe gezonden.

 

Naast een biografie hebben wij enkele strakke foto's van u nodig zodat uw toekomstige klanten ook een beeld kunnen krijgen met wie zij gaan samenwerken.

 

Ook leven wij in een moderne tijd van audio en video en willen uw toekomstige klanten ook graag horen of zien wat ze kunnen verwachten van u op hun evenement.

Uiteindelijk bent u degene die hun evenement tot een geslaagd evenement gaat maken.

Dus mocht u audio en of video hebben van u zelf is dat een pre en houden wij ons aanbevolen zodat wij dit ook kunnen plaatsen.

 

Wat kunt u van ons verwachten

 

Zodra wij alles van u binnen hebben en alles is bevestigt dan gaan wij beginnen met uw persoonlijke pagina.

Via uw persoonlijke pagina gaan wij uw vindbaarheid vergroten en zorgen wij ervoor dat u gezien word.

Multi Music Events is een platform voor entertainment en is tevens ook de schakel tussen klant en entertainment zonder commissie of boekingskosten.

Zo brengen wij de klant rechtstreeks in contact met u en zal er ook rechtstreeks van klant naar u afgerekend worden.

Ook geven wij u advies en zullen wij u zoveel mogelijk begeleiden.

 

Er wordt tevens veel georganiseerd in het land wij zullen u van het belangrijkste op de hoogte brengen zodat u zich zelf eventueel kunt inschrijven om u persoonlijk te profileren.

Hier doen wij dan ook graag verslag van ook van uw bevindingen.Nog even kort alles op een rijtje

 

  • U kunt zich geheel gratis aanmelden
  • U krijgt een geheel eigen pagina
  • Wij zorgen voor uw promotie en zorgen dat u gezien word
  • U word rechtstreeks in contact gebracht met uw potentiële opdrachtgever
  • Multi Music Events vraagt geen commissie of boekings kosten
  • Multi Music Events houd u op de hoogte van de belangrijste evenementen in het land waar je jezelf op kunt inschrijven.
  • Wij maken hiervan voor u een mooi verslag

 

Sluit u vandaag nog aan

 

Bent u er klaar voor om zich bij ons aan te sluiten zodat ook u vindbaar bent en er meer potenciéle klanten u zullen zien.

Wij kunnen geen beloftes doen naar een aantal optredens op een jaarbasis maar als we met z'n alle de krachten bundellen kan dit alleen maar meer worden.